TailorStore Rabatkoder & Tilbud

Med vores TailorStore rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos TailorStore. En TailorStore rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos TailorStore, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en TailorStore rabatkode eller tilbud. Shop nu!

40%

Spar

40% TailorStore Rabatkode

Mangler du en ny skjorte? Så kan du lige nu spare 40% på en skræddersyet skjorte. *Rabatkoden gælder kun nye kunder og kun på 1 skjorte.
VIS RABATKODE

Om TailorStore

TailorStore

 

Tailor Store blev grundet i Sverige i 2003 af to unge iværksættere med en ide om at sælge skræddersyede skjorter online. Med deres viden om moderne IT-teknologi og design startede de denne hjemmeside og sendte målinger og ordre til en lokal skædder i Sri Lanka. Siden da har virksomheden vokset betydeligt og ejer og driver i dag en egen produktion med fokus på høj kvalitet og samfundsansvar.

Udløbne rabatkoder

20%

Spar

Få 20% på businesskjorter hos TailorStore

Resten af september kan du hos Tailor Store få 20% rabat, når du køber en business-pakke med 4 businesskorter. *Rabatkoden gælder kun businessskjorter.
VIS RABATKODE

50%

Spar

50% TailorStore Rabatkode

TailorStore er gavmilde, og giver lige nu 50% rabat på en skræddersyet skjorte fra Tailor Store!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.