Vilkår og betingelser

Spar 1000vis af kroner når du handler på nettet

Vilkår og betingelser

Betingelser for brug

På RabatTjek finder du et stort udvalg af tilbud, rabatkoder og deals. Formålet med websitet er, at hjælpe dig som bruger med at finde frem til diverse aktuelle tilbud, rabatter og kampagner. RabatTjek er ikke ansvarlig for, at rabatkoder, tilbud osv virker, men vi bestræber os så vidt muligt på at sikre kvaliteten af de fremhævede tilbud.
RabatTjek er skabt i samarbejde med Familie Journalen, med det formål at sprede information om diverse aktuelle besparelser så du som forbruger får mulighed for at spare penge, når du handler online.
Selvom vi bestræber os på at sikre at alle vores tilbud og rabatkoder virker inden vi publicerer dem, kan vi ikke garantere, at der ikke er enkelte rabatkoder, tilbud eller udsalg, der er udløbet, er defekte eller på anden vis medfører problemer. Ved at benytte de rabatkoder, tilbud eller almindelig information, der er tilgængelig på websitet accepterer du samtidig de vilkår og betingelser, som er beskrevet her.

Vilkår for køb/brug af produkter og/eller tjenester

RabatTjek kan ikke holdes ansvarlig for et produkts kvalitet, selvom det er købt indirekte igennem RabatTjek. RabatTjek sælger ingen egentlige produkter. Vi står udelukkende for at henvise køber til relevante butikker og tilbud. Det er dermed sælgeren af produktet/varen der bærer det fulde ansvar for kvalitet. Ved et køb af en vare er det altid butikkens egne retningslinjer og betingelser, der er gældende. RabatTjek kan derfor ikke tage del i spørgsmål vedrørende reklamation, klager eller andet der måtte opstå som følge af handler foretaget uden for vores website. Køber er selv ansvarlig for at tage kontakt til den konkrete sælger/butik og reklamere inden for de rammer, der er beskrevet i den pågældende butiks egne retningslinjer.

Copyright

Alt indhold på dette website er beskyttet og må ikke kopieres med mindre der foreligger en eksplicit aftale herom. Dette gælder tekster, grafik, tilbud, blogindlæg samt rabatkoder og andet indhold. Rabatkoder markeret “Eksklusive” må på ingen måde gengives på andre sider, med mindre der er givet tilladelse herom.

Websitet

Al kommunikation på websitet og alt indhold, der lægges op af brugere på websitet tilhører RabatTjek og dermed Familie Journalen. Rabatkoder, tilbud og udsalg er kun beregnet til privat brug og hvis mindre andet står anført er alle rabatter som udgangspunkt kun tiltænkt brug over internettet via de tilhørende links her på siden.
Det er ikke tilladt at benytte RabatTjek i kriminelt øjemed. Opdages kriminel adfærd vil alle medvirkende blive holdt ansvarlige vha. relevante efterforskningstjenester.

Informationer og rådgivning

RabatTjek kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle finansielle, medicinske eller juridiske følger ved brug af de informationer, der deles på vores website. RabatTjek giver ingen garanti for de informationer, du finder på websitet og disse informationer skal kun betragtes som værende vejledende.

Rabatkoder, tilbud og lignende

Selvom vi gør vores bedste for at undersøge tilbud og rabatkoder inden vi publicerer dem på hjemmesiden, kan vi ikke garantere, at alle rabatkoder og tilbud fungerer. Det er købers eget ansvar at undersøge, om et tilbud er gældende. Hverken RabatTjek, Familie Journalen, medarbejdere eller samarbejdspartnere kan holdes ansvarlige for nogen form for skade påført gennem brug af informationer, tilbud, indhold eller rabatkoder på dette website. Opdager du et tilbud eller en rabatkode, der forvolder dig problemer, eller som er ude af drift bør du informere os om det, så vil vi så hurtigt som muligt forsøge at rette op på fejlen.

Klager

Hvis du ønsker at indgive klager over RabatTjek, opfordrer vi dig til at sende os en fuld skriftlig beskrivelse over e-mail. Inkluder dit fulde navn og din adresse. Vi bestræber os på at behandle din henvendelse indenfor 10 arbejdsdage.

Lovgivning og anvendelse af RabatTjek

Dette website er underlagt dansk lovgivning. Inden du benytter websitet og den information, der er tilgængelig på websitet, accepterer du automatisk de vilkår og betingelser, der står beskrevet ovenfor eller andet steds på sitet. Familie Journalen forbeholder sig retten til at ændre vilkår og betingelser uden først at kontakte vores brugere. Hele websitet er underlagt relevante ophavsrettigheder.