26 jun 2014

Fantastiske modebutikker online

Inspiration

Med al den travlhed man har nu til dags, er man nødt til at have øje for det man vil have. Det kan være svært at finde, men med internettet lige inden for rækkevidde, er det ikke så svært igen. Specielt modebutikker på nettet hitter lige nu og grundene er i sig selv indlysende nok: ikke blot giver de dig hundredevis af forskellige brands, men samtidig behøver man efter en lang dag kun at tænde sin computer og kan i ro og mag rent faktisk nyde sin shopping. Ud over dette er der ofte gode tilbud at hente, i form af blandt andet rabatkuponer fra diverse sites og hjemmesidernes egne udsalg. For at lede enhver erfaren som nybegynder indenfor i den virtuelle modeverden er her en beskrivelse af tre af de største og mest populære online modebutikker i Danmark.

Mere end bare tøj

Mange online shopping sider handler ikke bare med modetøj, og nelly.com, ASOS.com og ellos.dk er ingen undtagelser. På alle tre butikker finder du alt fra de nyeste trends til accessoires og makeup. Et godt eksempel er ellos, en stor, skandinavisk internetbaseret butik, som ikke bare sælger alt det nyeste modetøj, men også boligudstyr, som sengetøj og tæpper, samt elektronik. Dette er en stærk kvalitet for ellos og fantastisk til at benytte hvis man foretrække all around shopping i rolige omgivelser.

Stilen inden for modebutikkerne

De tre online modebutikker ineholder alle bredde spektre af brands, men hver har også sin egen “personlige stil”, helt som tøjet der kan købes derinde.

Ellos

For igen at tage et startpunkt i ellos.dk er denne butik sammenlignet med Nelly og specielt ASOS, mere voksen i dets valg af modetrends og med et særligt henblik på det minimalistiske, som er meget moderne og let genkendeligt i den skandinaviske stil. Ellos kører ofte udsalg og oveni er der mulighed for at få ekstra rabat hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev eller bliver medlem af deres fangruppe. Du kan altid se de nyeste Ellos rabatkoder og udsalg her på RabatPiloten.

Asos

Engelske ASOS har slået sig mere på modetøj, der kan beskrives som ungt og farverig. ASOS har sin største målgruppe hos køberne i 16-20 års alderen, men med et særligt henblik på at give kunderne deres egen personlige stil, hvilket tydeligt ses ved de 1000 nye produkter de hver uge får på lager. Alle produkter er udvalgt af ASOS.com for at skabe et mere alsidigt udvalg. Udvalget hos ASOS udskiftes løbende og du kan med sikkerhed altid finde masser af nye styles ofte endda på tilbud. Her på RabatPiloten kan du altid finde de nyeste Asos udsalg og rabatkoder.

Nelly

Modebutikken Nelly har i modsætning til ASOS snævret deres udvalg ind ved at være mere modebevidste, specielt med fokus på keyitems og den nye sæsons hotteste tilbud. Deres målgruppe spænder bredere end ASOS og der er både noget for unge og lidt ældre i deres sortiment. På brand siden er Nelly.com suveræn med mere end 800 brands bla. Alexander Wang, Rag and Bone og By Malene Birger. Nelly.com er en af de førende butikker i Norden og de sælger noget for enhver smag. Nelly er især kendt for season sales, hvor der er rigtig mange penge at spare. Du kan se alle Nelly rabatkoder og tilbud her på RabatPiloten.