12 aug 2019

Giv en blomsterbuket til dine kære og gør deres liv lidt mere farverigt

Uncategorized

En af de bedste gaver, du kan give din modtager, er en dejlig blomsterbuket bundet med friske blomster. Nu tænker du sikkert, at en buket er en alt for simpel gave, men nogle gange er det de simple ting i livet, som bringer størst glæde.

En blomsterbuket spreder glæder på flere måder. For det første er det altid en lækker fornemmelse at modtage en smuk buket, der består af store og friske blomster blandet med lidt frodigt grønt. For det andet følger der også altid et usagt budskab med, når man modtager en sød buket. Det er nemlig giverens varme tanker, som også kommer til udtryk i buketten. 

En buket siger mere end 1000 ord

En buket er også en god gave, fordi du kan tilpasse den efter din modtager. Ved du, at din modtager har en forkærlighed for hvide liljer, så er det oplagt, at du vælger at give en buket fyldt med lyse og hvide liljer. Kan din modtager lide lyserøde gerbera-blomster, så giver det næsten sig selv, at du får sammensat en buket med denne yndige blomst. Når du vælger at give din modtager en buket fyldt med vedkommendes yndlingsblomst, så viser du, at du har lyttet til ham eller hende, mens denne har snakket om det. Det er små detaljer som dette, som gør, at modtagerglæden kun bliver større, for det viser, at du investerer tid og energi på din modtager. Og nogle gange skal der ikke være til for at skabe hjertevarme.

En anden fordel ved at give buketter i gave er, at de fås i mange forskellige størrelser. Det gør, at der er buketter til ethvert budget, og at du ikke behøver at sprænge budgettet for at give en sød blomstergave. Du behøver derfor ikke sidde over, fordi du ikke har penge nok. Mange florister laver nemlig også mindre men søde buketter for at imødekomme købernes forskellige budgetter.

Sendt nemt og hurtigt blomster på nettet

Det behøver ikke være svært at gøre dine kære glade, for i dag har du nemlig mulighed for at bestille og sende blomster på nettet med et snuptag. Mange florister har efterhånden også åbnet webshops for at understøtte deres fysiske forretning, og det må man sige er en vældig god idé, da der altid er behov for blomster i Danmark. Der skal derfor ikke være end et par klik til, før du har valgt buket og sendt ordren til blomsterhandleren.

Et eksempel på en populær fysisk og digital blomsterbutik er Bloomit. Bloomit har en fysisk butik i Odense, som forhandler alt fra blomsterbuketter over husplanter til dekorationer til hus og have. Butikken er en succes i sig selv, men det går også rigtig godt for webshoppen, som hver dag modtager ordrer fra hele landet. Det er blandt andet, fordi Bloomit er en af de få webshops, som tilbyder levering næste dag – og i nogle tilfælde er det endda også muligt for blomsterhandleren at bringe din buket ud samme dag, som du har lagt din ordre.