12 jan 2017

Effektiv træning der forbrænder fedtet!

Nyttige tips

Effektiv træning der forbrænder fedtet!

Træning og en sund kost hænger tæt sammen! træning og kost kombineret, har altid været den bedste og sundeste måde for din krop at træne på og effektivt forbrænde fedt på kroppen. Du kan sætte skub i din forbrænding ved at træne mere, hvilket vi alle nok ved. Ikke nok med at det er godt for dit udseende, men selvfølgelig også det at det er godt for din krops helbred. For at få en optimalt fedtforbrænding, er det dog vigtigt at huske på at benytte sig af forskellige træningsformer.

Forbedre din fedtforbrænding

Hvis du laver et træningsprogram eller en plan for hvordan du har lyst til at træne, i et træningscenter, så er det mest optimale program for din krop at træne i længere tid for at opnå den bedste fedtforbrænding. Selve fedtforbrændingsprocessen, er en langsom proces. Dette skyldes at det tager lang tid, for at nedbryde fedtsyren i musklerne. Det hjælper derfor ikke at træne med en meget høj intensitet, da musklerne derved kræver mere energi, end hvad fedtet kan levere. Her forbrænder man så mere kulhydrater, da de forbrændes hurtigere end fedt. For en mere effektiv fedtforbrænding, skal man derfor træne med en mere lav intensitet, da fedtsyren får tid til at nå frem, og det kan forbrændes før kulhydraterne mætter musklerne.

Effektivt vægttab

For et optimalt vægttab er det vigtigt, at man skifter imellem sine træningsformer. Her kan man vælge at kombinere en lav intensitets træningsform med en høj intensitets træningsform. Intervaltræning er et godt alternativ til en høj intensitets træningsform, her forbrænder kroppen mest kulhydrater og for brugt en masse energi hvorefter fedtforbrændingen sker. Bodystore har lige nu en masse tilbud på protein pulver hvor du kan få 25% rabat men et godt tilbud fra rabatpilot. En protein milkshake om morgen vil styrke din krop og give dig energi til træning og en lang arbejdsdag. Mangler du træningstøj eller et par nye løbesko så har Sportmaster Januar udsalg med op til 70% rabat på træningstøj og sko. En kombination af disse vil derfor give et effektivt resultat set i forhold til vægttab.