COSMAGE Rabatkoder & Tilbud

Cosmage tilbyder mange lækre produkter til hud og hår, der skal gøre din hverdag nemmere. Det er alt lige fra dag- og natcremer til serummer, der skal give dine vipper et voluminøst look. Produkterne har bestået adskillige test til punkt og prikke og fået meget positiv feedback fra kunder. Med en Cosmage rabatkode kan du få fat i de mange lækre produkter til en ekstra god pris.

Exclusive

20%

Rabatkode

20% Cosmage rabatkode

Cosmage er i efterårshumør, og vil gerne vil forkæle deres kunder! Derfor kan du lige nu helt eksklusivt få 20% ekstra rabat på cosmage.dk. Hurtig levering og gratis ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE

80%

Rabatkode

Cosmage – Spar op til 80% på restpartier

Under Cosmage restpartier finder du uimodståelige tilbud på højeffektive kosmetiske produkter samt hud- og hårpleje til både mænd og kvinder. Hurtig levering og gratis forsendelse ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på CRESCINA – Behandling mod Hårtab

Lider du af hårtab eller bliver det langsom tyndere og tyndere? Få hjælp til at finde rette behandling på cosmage.dk og spar 25% på din første behandling.
VIS RABATKODE
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på GOLDEN CERAMIDES – Anti-age serie med 24K Guld

Med Golden Cermides serien aktiverer 24K Guld din huds celler til at opstramme og udglatte din hud. Du vil indenfor 4 uger opleve at din ansigtshud ser yngre ud.
VIS RABATKODE

Om COSMAGE

COSMAGE

 

Cosmage rabatkode

Der kan være mange grunde til, at du oplever pludseligt hårtab. Ofte står man i en situation, hvor man føler sig uvidende og generet af det. Og det er ikke kun mænd, der rammes af hårtab, men kvinder kan også opleve, at deres hår føles tyndere og mindre kraftigt. Årsagerne til hårtab kan være alt lige fra stress til arvelige gener, men ikke desto mindre kan det være svært at acceptere, at håret forsvinder. Problemet er ikke ukendt, og derfor finder du hos Cosmage fine produkter, der skal hjælp på generne, der er forbundet med hårtab.

Få glæden tilbage

For mange kan et hårtab være en stor byrde i dagligdagen. Mange mænd, der taber håret, føler sig ikke tilpas med deres nye lod og for mange kvinder, kan tyndere hår betyde dårligere selvværd. På Cosmage finder du effektive produkter mod hårtab. CRESCINA tilbyder en hårtabsbehandling – op til 6.300 nye hår, der skal være med til at puste liv i dine hårsække. Mærket er en af de største på markedet, og har haft stor succes med deres formel. Produktet kan være med til at stoppe hårtab og oprette balance i hårsækkene – alt sammen, så dit hår får nyt liv. Produktet findes i to formler. Den ene er til behandling af hår, der har mistet fylden, og den anden er mod udtynding af håret og hårtab. Der findes desuden forskellige styrker af produktet, alt efter hvor langt du er i din hårtabsproces. På siden finder du vejledning til lige netop hvilket produkt, der kan hjælpe dig.

Stort udvalg i lækre produkter

Hos Comage finder du mange effektive produkter til dine problemområder. Udover produkter mod hårtab, finder du også mange andre brands hos Cosmage – Anti-aging – Hud & Hår. Vil du gerne forkæle din hud, er Golden Ceramides formentlig det rette for dig. Med 24 karat guld i opskriften får din hud den bedste pleje. Så er det blot op til dig, om du er mest til en almen dagcreme eller en øjencreme, der skal få dig til at virke mere frisk. Desuden finder du også produkter fra to forskellige mærker, der fokuserer på at give dig en glat og fin hud. Det er i form af rynkereducerende cremer, der er med til at genskabe hudens elasticitet og give den et mere frisk udseende. Med en Cosmage rabatkode kan du få fat i de mange produkter uden at skulle slippe en formue.

Udløbne rabatkoder

Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LONG4LASHES – Vippe Vækst serum

LONG4LASHES GOLD Eyelash Serum er den seneste generation af Vippe Serum. Dine øjenvipper vil indenfor kort tid blive op til 85% længere, 53% tykkere og 43% tættere.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LONG4LASHES – makeup som holder hele dagen

På cosmage kan du finde den nyeste trend indenfor makeup som tilsvarer permanent makeup for bryn og læber. Suppler med den ekstrem effektive mascara fra LONG4LASHES som gør dine øjenvipper markant længere, kraftigere og mere buet.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LIFT4SKIN BODY SHAPER – Anti-cellulite behandling

Den nye LIFT4SKIN Body shaper serie er en effektiv anti-cellulite behandling som stimulerer nedbrydningen af fedtvæv, reducerer “appelsinhud”, stimulerer lipolyse processen og forbedrer fedtforbrændingen.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LIFT4SKIN Active Glycol – Frugtsyre behandling

Den nye serie fra LIFT4SKIN er fantastisk til tør og aldrende hud og beskytter samtidig mod UV belastning. De Populære AHA- frugtsyrer, udglatter hudens overflade, mens de stimulerer regenereringen af cellerne.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Introduktionstilbud

Introduktionstilbud – Spar 25%

Spændende nye anti-age produkter fra LIFT4SKIN og LONG4LASHES. Lige nu har cosmage 25% i introduktionsrabat på nye varer på cosmage.dk.
FÅ RABAT

80%

Spar op til

Cosmage.dk – Spar op til 80% på udsalgsvarer

Under Cosmage udsalgsvarer finder du uimodståelige tilbud på højeffektive kosmetiske produkter samt hud- og hårpleje til både mænd og kvinder. Hurtig levering og gratis forsendelse ved køb over 500 kr.
FÅ RABAT

20%

Rabatkode

20% Cosmage rabatkode

Cosmage er i sommer humør, og vil gerne vil forkæle deres kunder! Derfor kan du lige nu helt eksklusivt få 20% ekstra rabat hos cosmage. Hurtig levering og gratis ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.