Mette Blomtserbergs webshop Rabatkoder & Tilbud

Mette Blomsterbergs Webshop, Her finder du et bredt udvalg af lækre kvalitets bageartikler og bagetilbehør fra det professionelle konditorfag og fra det ’søde’ samt ’salte’ køkken.

10%

Rabatkode

10% BLOMSTERBERG Rabatkode

På Blomsterbergs finder du et bredt udvalg af lækre kvalitets bageartikler og bagetilbehør fra det professionelle konditorfag og fra det ’søde’ samt ’salte’ køkken. Og lige nu får du 10% på hele dit Køb!
VIS RABATKODE

Om Mette Blomtserbergs webshop

Mette Blomtserbergs webshop

 

Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det landskendte Kransekagehuset i Ny Østergade i København.

Efter i en årrække at have været chefkonditor på den kongelige skydebane ’Sølyst’, driver Mette Blomsterberg fra 1995 - 2011 egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek. Samtidig udgiver hun flere kage-/dessertbøger og Mette Blomsterberg har siden været den bærende kraft i en lang række af kage- og dessertudsendelser i TV.

'Blomsterbergs’ startede som kagebar i august 2011 i Grønnegade i det indre København indtil december 2015. Herefter blev aktiviteterne samlet i Lyngby, hvor Mette Blomsterberg i maj 2014 kom tilbage i cafélivet, da hun åbnede 'Blomsterbergs Café & konditori' i Kgs. Lyngby.

Cafeen har åbent alle ugens dage med et udvalg af brunch- og lette frokostretter, masser af lækre kager og desserter, god kaffe, te, dejlig varm chokolade, Blomsterbergs egen saft og sodavand, øl og vin.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.